fredag, maj 14, 2010

Et fotoalbum: På toppen af Lille Malene

Mads, Anja og jeg tog på en vandretur op til toppen af fjeldet Lille Malene. Herunder kan du se et par billeder af, hvor skøn udsigten er deroppe. Til din orientering findes der også en Store Malene. Men der ligger stadigvæk for meget is og sne deroppe til, at jeg tør tage turen derop.

Sådan ser der ud på toppen. Bemærk mit kække knæk med knæet.

Anja og Mads på vej op ad fjeldet. Dog på et af de mere flade stykker.

Så er vi kommet lidt længere op ad. Tæt på toppen, men alligevel ikke helt op endnu. Bemærk den smukke udsigt over fjordene ud for Nuuk i baggrunden.

Så glad blev Anja, da hun var kommet helt op.

Gruppebillede!

Ak ja. Det er ikke let at være på vandretur med et barn i mavsen. Sneen smelter langsomt og bliver udhulet nedefra og op. Og mens vi andre røg i til knæet, når vi trådte oven på disse luftlommer, så røg Anja i til hofterne. Den stakkel.

Jeg har længe glædet mig til at stå i den position på toppen af fjeldet. Bemærk knækket med knæet. Det er mit varetegn. En signatur. Når mine jordiske rester forlader denne verden, vil jeg huskes for altid at knække ved knæet :-)

3 kommentarer:

 1. Tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke og tillykke og lige så mange gange HURRA!

  Kærlig hilsen
  Hanne og Helge

  SvarSlet
 2. Hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra og hurra!!!!!!!!!!!
  Tillykke Jannik

  Kærlig hilsen
  Hanne og Helge

  SvarSlet
 3. Gode billeder at gemme i sit sind...
  Det er dagen derpå 15.maj og vi har talt over Skype... Godt er, at du har det godt,men bedst er dog nærheden, så lad os tale nærmere om din tilbagekomst, hvor tirsdagstivoli ikke skal styre...
  Kærligst mor

  SvarSlet