fredag, oktober 02, 2009

Mit første indslag

Her kan du komme til at høre Janniks første indslag hos Grønlands Radioavis. Det var lidt af en udfordring at lave indslaget, fordi en del af ordene skal udtales på grønlandsk.

Hvor kan jeg høre indslaget?
Du kan høre indslagene via søgefunktionen i gamle udsendelser på KNR's hjemmeside. Denne finder du enten ved at skrive følgende i din adresselinje:

http://knr.gl/index.php?id=737&tx_radioavisen_pi1[sort]=1

Eller også ved selv at finde søgefunktionen ved at klikke ind på det link, der henvises til nederst til højre i billedet under overskriften: "Her kan du høre Grønlands Radioavis på nettet". Hvis teksten på hjemmesiden er på grønlandsk, skal du klikke på det lille danske flag, der er øverst i toppen af billedet! Herefter skal du klikke videre på linket "Radioavisen" skrevet med rødt yderst midterst til højre i skærmbilledet.

Sådan bruger du søgefunktionen
I søgefunktionen skal du vælge år, måned, dato og udgave. Det første indslag er en reportage fra fejringen af FN's Ældredag i et ældrecenter. For at lytte til det skal du vælge år: "2009", måned: "10", dag: "01" og "Aftenradioavisen. Reportagen kommer først lidt inde i udsendelsen - så hav tålmodighed.

God fornøjelse :-)

1 kommentar:

  1. Har hørt dit indslag...hvor lyder du cool :-) Herlig grøndlansk udtale!! Hurra for dig.

    SvarSlet