søndag, juli 04, 2010

Et fotoalbum: På tur, på tur

Her har jeg samlet billeder fra ture med henholdsvis Zacharias, Jesper, Helene samt med Mads og Anja. Hver serie indledes med en lille tekst, så du kender baggrunden for billederne.  


Fredag landede Zacharias, Jesper og Helene i Nuuk lufthavn. Det var naturligvis skønt at se dem igen. Søndag gik vi en tur op til Cirkussøen, der ligger bag bydelen Qinngorput og mellem de to store fjelde ved siden af Nuuk, Store Marlene og Lille Marlene. Billederne er fra denne tur.
En aften var Anja og Mads så priviligerede, at de kunne låne en dyt fra Anjas arbejde hos kommunen, Kommuneqarfiik Sermersooq. Vi brugte aftenen til at køre rundt og finde nogle lækre udsigtssteder. Og Mads brugte også aftenen til at plukke blomster til et medarbejderarrangement på avisen (!). Du kan se billederne nedenfor.

1 kommentar:

  1. Jeg fik alligevel alle billederne med, der var noget som jeg havde overset. Der er meget smukt deroppe Og jeg er spændt at høre nærmere fra konferencen. Jeg er lige en tur hjemme fra Vejby, hvor der jo også er ganske dejligt... Min telefon lader til at være kaput Og der er langt til Hillerød; Jeg bruger meget sjældent telefon... MOR

    SvarSlet